Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: ‘Legend ’ Jos Verstappen in Race of Champions

race_of_champions

Jos Verstappen doet eind dit jaar mee aan de Race of Champions in Düsseldorf. De Limburger zal het tijdens het jaarlijkse stadionracen met veel verschillende bolides, opnemen tegen ‘legendarische’ autosportnamen.

Tekst: Marc Kok
Foto: PR

Vorig jaar verdedigde Jeroen Bleekemolen de Nederlandse eer in de Race of Champions. Dit keer is voormalig F1-coureur Verstappen uitgenodigd. ‘Jos the Boss’ neemt deel aan een speciale Legends competitie. Hij zal op 4 december in de ESPRIT Arena uitkomen tegen Heinz-Harald Frentzen, Hans Joachim Stuck en rallyrijder Armin Schwarz. De Legends zijn een opwarmer voor de Race of Champions, waarin onder meer Sebastian Vettel, Jenson Button, Michael Schumacher, Andy Priaulx en Mattias Ekström tegen elkaar strijden.

Sensationeel
Verstappen is erg te spreken over zijn aanstaande competitie. "De Race of Champions is een exceptioneel evenement in de autosport met veel toeschouwers. Het is behoorlijk sensationeel om in een stadion te racen met zoveel fans op de tribune. Ik heb zoiets nog nooit eerder gedaan en ik kijk er erg naar uit om het op te nemen tegen legendes als Frentzen, Stuck en Schwarz.’’
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet